__ __ __ __ _____ _

Suvituuli - Rauhallisella tontilla oleva Huvila


Suvituuli on todella rauhallisella paikalla ja siinä on iso rauhallinen piha-alue. Huvilalla on tavallaan kaksi rantaa: loiva hiekkaranta ja syvempi ranta, jossa laituri. Rannan tuntumassa oleva puulämmitteisestä pihasaunasta on lyhyt matka molempiin rantoihin. Huvilan pihassa on myös sähköistetty piha-aitta. Mökin sisustus on uusittu ja on entistä viihtyisämpi. Uusia varusteita ovat ilmalämpöpumppu, Internet, TauluTV.
Huvila on sijainniltaan todella rauhallinen ja sijaitsee päättyvän tien päässä. Mökiltä naapurimökkeihin on matkaa 400 metriä ja toiseen suuntaan 80 metriä. 80 metrin päässä oleva mökki on omistajan tädin mökki, joka käytännössä lähes käyttämättä koko vuoden. Tädin mökin jälkeen tuleekin Aurinkorinne, jonne 150 metriä. Lisäksi Suvituulen ja Tädin mökin välissä on ranta-alue, jossa säilytetään lomaniemen ylimääräisiä veneitä. Tätä käytetän vain, jos jossain rikkoutuu vene. Käytännössä ei juuri koskaan. Juhannusaattona tähän rantaan yleensä tuodaan kokkolautta.
Perustietoja: Saimaan Pihlajavesi 25m, syvähkö, kova, hiekkapohja. Oma vene.
Hirsirakenteinen, valmistunut vuonna 1994, 83/66 m2. Tupakeittiö, jossa sohvasta saadaan lisävuode. 2 makuuhuonetta, toisessa kaksi erillistä vuodetta, toisessa parivuode. Pesuhuone, puku-/kodinhoitohuone, sauna(sähkökiuas), avokuisti.
Erillinen rantasauna (puukiuas). Sähkövalo, -liesi, -lämmitys, -jk/pakastin, varaava takka, täydellinen astiasto, suihku, WC.
Mikro, radionauhuri, kodinkoneita: (leivänpaahdin, kahvinkeitin ym.), TV, astian- ja pyykinpesukone, kuivauskaappi.
Varaa Suvituuli täältä: VARAA!
Voit myös varata Suvituulen suoraan omistajalta: jukka.heikkonen@lomaniemi.fi tai 0407326138
Alla kuvia mökistä:

<Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA MÖKKI ->
KATSELE MUITA MÖKKEJÄ
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138