___ _ _ _ _ _

Kuutti - Uusimmista huviloista rauhallisin


Kuutti on todella rauhallisella paikalla ja siinä on iso rauhallinen piha-alue. Huvilalla on rauhallinen ranta, jonne rappuset mökiltä. Myös pihalla mukava nurmikenttä. Mökin etupihalla iso piha-alue, jossa voi säilyttää autoja ja tilaa myös aktiviteeteille. Itse asuneena Kuutissa arvostin eniten omaa rauhaa ja nurmikenttä, myös ranta ja siitä itään vapautuva 200 metrin vapaa metsävyöhyke eteläisellä rinteellä tuo vapauden tunteen, jota ei voi sanoin kuvailla. Varustukseen kuuluu: Internet, TauluTV.
Huvila on sijainniltaan todella rauhallinen ja sijaitsee päättyvän tien päässä. Mökiltä naapurimökkeihin on matkaa 40 metriä ja toiseen suuntaan 200 metriä. 40 metrin päässä on Norppa-Huvila ja 200 metrin päässä on Suvituuli.
Perustietoja: Saimaan Pihlajavesi 25m, syvähkö, kova, kalliopohja. Oma vene.
Hirsirakenteinen, valmistunut vuonna 2011, 123 m2. Tupakeittiö, jossa sohvasta saadaan lisävuode. 3 makuuhuonetta, kahdessa kaksi erillistä vuodetta, kolmannessa parivuode. Pesuhuone, puku-/kodinhoitohuone, sauna(sähkökiuas), avokuisti.
Erillinen rantasauna (puukiuas). Sähkövalo, -liesi, -lämmitys, -jk/pakastin, varaava takka, täydellinen astiasto, suihku, 2*WC.
Mikro, radionauhuri, kodinkoneita: (leivänpaahdin, kahvinkeitin ym.), TV, astian- ja pyykinpesukone, kuivausrumpu.
Varaa Kuutti täältä: VARAA!
Voit myös varata Aurinkorinteen suoraan omistajalta: jukka.heikkonen@lomaniemi.fi tai 0407326138
Alla kuvia mökistä:
Julkisivu


<Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA MÖKKI ->
KATSELE MUITA MÖKKEJÄ
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138