___ _ _ _ _ _

Päivärinne - Yksi niemen suosituimmista mökeistä


Huvila yksi suosituimpia sijainnin ja ympäristön vuoksi. Niemen kärjestä ensimmäinen eteläisen rannan mökki. Varsinainen mökki on 2006 valmistunut Kastellitalojen huvila ja pihassa toinen pienempi Honka-Rakenteen mökki. Rantaan rinnettä, joka osittain raputettu. Rannassa kiinteä iso laituri ja vieressä hiekkaranta. Ranta syvenee loivasti ja pohja on hiekkaa ja soraa. Viihtyisä ja rauhallinen piha. Pihasaunan yhteydessä takkatupa ja makuualkovi, joka ei talvilämmin. Varsinainen mökki on säilynyt oikein hyvin ja on kuin uusi.
Mökin naapureita ovat Etelärinne ja Auringonlasku. Pihassa kuitenkin saa olla aivan rauhassa ja näköyhteyttä ei ole. Mökin takanta osittain näköyhteys Etelärinne mökkiin. Rannasta lauturilta suuhteellisen kaukainen näköyhteys Etelärinteen ja Koivurinteen rantoihin. Etelään ja Länteen ei ole näköyhteyttä naapureihin. Pihasaunarakannuksessa yllättävän paljon tilaa. Varsinaisen mökin ja järven välissä suojaisa mäntyinen metsikkö.
Perustietoja: Saimaa/Pihlajavesi 20m, kova osittain matala ja syvä hiekka/kivipohja, oma vene.
Lautarakenteinen 2005, tupakeittiö, jossa 2 lisävuodetta. Kaksi makuuhuonetta, toisessa parivuode, toisessa 2 erillistä vuodetta, pesuhuone, sauna (sähkökiuas), kodinhoitohuone, eteinen, avokuisti.
Erillinen rantasauna (puukiuas), Rantasaunan yhteydessä muita tiloja. Sähkövalo, -liesi, -lämmitys, -jk/pakastin, varaava takka, täydellinen astiasto, suihku, WC.
Mikro, radionauhuri (CD-soitin), DVD-soitin, kodinkoteita: (leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ym.), TV, astian- ja pyykinpesukone, kuivauskaappi, Wlan-internet, ilmastointi, ym.
Varaa Paivarinne täältä: VARAA!
Voit myös varata Paivarinnen suoraan omistajalta: jukka.heikkonen@lomaniemi.fi tai 0407326138
Alla kuvia mökistä:<Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA MÖKKI ->
KATSELE MUITA MÖKKEJÄ
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138