___ _ _ _ _ _

Auringonlasku - Niemen kärjessä - aitoa mökkitunnelmaa


Niemen kärjen huvila ja monista se paras paikka. Itse mökki on rakennettu 1984 ja mökissä on aitoa mökkitunnelmaa. Mökissä on sisällä puulämmitteinen sauna, jossa myös suihku samassa tilassa. Saunasta mennään suoraan wc:n kautta pihalle tai olohuoneeseen. Mökiltä ei käytännössä ole näköyhteyttä naapureihin. Auringonlasku on vain kesäkäytössä.
Auringonlaskussa on reilusti omaa rantaa ja rauhaa. Rannassa iso kiinteä laituri, jossa pöytäryhmä. Laiturin molemmin puolin pienten poukamien takana jääkauden muovaamat silokalliot, jotka varsinkin matalan veden aikana mukavat oleskeluun. Auringonlaskussa vain puulämmitteinen sauna mökin sisällä.
Perustietoja: Saimaan Pihlajavesi 20m, kova osittain matala ja syvä hiekka/kivipohja. Oma vene.
Hirsirakenteinen, valmistunut vuonna 1986. Pinta-ala: 74/50m2. Tupakeittiö, jossa kaksi vuodetta(vuodesohva). Yläkerrassa 2 vuodetta ja parivuode, pkh/wc, sauna(puukiuas), avokuisti.
Pihalla kaksiosainen aitta, jossa toisessa kaksi erillistä vuodetta parivuoteena ja toisessa yksi vuode. Yhden vuoteen huonessa lisäksi sohva ja tv. Sähkövalo, -liesi, -lämmitys, -jk/pakastin, takka, täydellinen astiasto, saunan yhteydessä suihku, WC.
Mikro, radionauhuri (CD-soitin), DVD-soitin, kodinkoteita: (leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ym.), TV, Wlan-internet, ym.
Varaa Auringonlasku täältä: VARAA!
Voit myös varata Auringonlaskun suoraan omistajalta: jukka.heikkonen@lomaniemi.fi tai 0407326138
Alla kuvia mökistä:<

Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA MÖKKI ->
KATSELE MUITA MÖKKEJÄ
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138