___ _ _ _ _ _

Länsiranta - Pieni rauhallinen mökki


Länsiranta on niemen kärjestä pohjoiseen rantaan katsottaessa ensimmäinen mökki. Mökin rannasta päänäkymä on länteen ja pohjoiseen. Vanha puusto varjostaa mökkiä ja pihaa, mutta järvelle on hyvä näkymä. Kesällä voi nauttia ilta-auringosta. Rannasta ja pihasta ei ole naapureihin näköyhteyttä. Ainoastaan vastarannalla kaukana on muutama mökki. Länsiranta on vain kesä käytössä.
Mökki on suhteellisen pieni, mutta siinä on kaksi erillistä makuualkovia ovella, parvi ja piha-aitta. Makuualkovit ovat tosi pieniä ja toisessa onkin vain 120 cm leveä vuode, vuoteen vieressä noin 40 cm lattiatilaa vain toisella puolella. Toisessa makuualkovissa levitettävä vuode, jolloin käytännössä ovelta suoraan hypätään sänkyyn. Pienellä ja matalalla parvella yksi vuode ja olohuoneen vuodesohvasta kaksi vuodetta saatavissa. Sähköistetyssä piha-aitassa on suhteellisen hyvin tilaa ja siellä kaksi vuodetta.
Perustietoja: Saimaan Pihlajavesi 20m, kova osittain matala ja syvä hiekka/kivipohja. Oma vene.
Hirsirakenteinen, valmistunut vuonna 1988. Pinta-ala: 50/38m2. Tupakeittiö, kaksi makuualkovia toisessa parivuode (120cm), toisessa vuodesohva, eteinen, pesuhuone sauna(puu- ja sähkökiuas), avokuisti. Sähkövalo, -liesi, -lämmitys, -jk/pakastin, takka astiasto, suihku, wc
Piha-aitta.
Mikro, radio-CD, DVD-soitin, kodinkoneita: (leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ym.), TV, Wlan-internet, ym.
Varaa Lansiranta täältä: VARAA!
Voit myös varata Lansirantan suoraan omistajalta: jukka.heikkonen@lomaniemi.fi tai 0407326138
Alla kuvia mökistä:<


Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA MÖKKI ->
KATSELE MUITA MÖKKEJÄ
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138