_ _ _ _ _ _

Aktiviteetit - Jokainen tekee mitä haluaa, kun siltä tuntuu


Meillä ei ole aikataulutettua ohjelmaa, vaan jokainen saa mahdollisuuden itse tehdä mitä haluaa ja siihen meillä on tilaa ja kalustoa.
Miksi tressaisit liikaa loman aktiviteeteistä, jos joku päivä vain haluat olla, se on mitä parhainta aktiviteettiä meillä.
Tarjolla on sub-lautaa, veneitä, kalastusvälineitä, ohjattuja retkiä, suksia, polkupyöriä, lumikenkiä ja mitä ikinä keksitkin kysyä.
Isäntä mielellään lähtee kaikkeen mukaan, jos vain aika ja tilanne sallii.
Myös lähialueella on aktiviteettäjä paljon!
Voit lähteä huonolla säällä metsämuseo Lustoon, Johanna Oraksen taidekartanoon, ruokailemaan ja kokemaan harjun historiaa Hotellu Punkaharjuun, Lähteä käymään naapurikylien maatiloilla tutustumassa aitoon elämään, nauttia Saimaasta omassa rannassa, Punkaharjun Aseman taidetta ihastelemaan, ruokailemaan mitä erilaisemmista ympäristöissä, ostosreissuille lähikaupunkeihin ja kyliin.
Voit kysyä isännältä kyytiä lähialuille, tilata laivan tai veneen suoraan omaan laituriin ja mahdollisuudet ovat rajoittamattomat. Saimaa ja koko alue tarjoaa elämyksiä, kokemuksi ja aktiviteettejä mitä vain voi toivoa.
Lähiaikoina tulee tänne osio, jossa kaikki maksulliset aktiviteetit hinnoiteltu. Paras meillä se, että suurin osa voi toteuttaa itsenäisesti ilmaiseksi :)
Tärkeimpiä asioita meillä on puhtaus, turvallisuus, aitous, yksilöllisyys, välittäminen ja vastuullisuus.

Ohjattuja paketteja:
Metsäretki
Kasveilla värjäys
Veneretki
Heinää seipäille

<Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA SIVU ->
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138