___ _ _ _ _ _

Illanvirkku - Hirsimökki upealla maisemalla


Illanvirkku on perinteinen hirsinen mökki. Pihasta avautuu aukea maisema Pohjoiseen ja Länteen. Maisema on erittäin avoin ja näkymää riittää pitkälle Hirvolan selän yli länteen. Ranta on lähellä mökkiä ja sinne johtaa raput. Mökin ja rannan välissä on puulämmitteinen sauna, saunasta järveen ei ole kuin muutama metri. Rannalla iso kiinteä patio pöytäryhmineen, patiostaa raput ponttoonilaiturille.
Mökkiin saapuva tie on aika jyrkkä. Mökki sijaitseekin suojaisen rinteen alalaidassa. Pihassa autolla ei kovin paljon tilaa, mutta kaksikin autoa mahtuu parkkiin. Etelään päin oleva rinne mökin takana varjostaa hieman päivällä aurinkoa. Ilta-aurinko näkyy kesällä erinomaisesti.
Saimaan Pihlajavesi 25m, matala, kova sorapohja. Oma vene.
Hirsirakenteinen, valmistunut vuonna 1995, 83/66 m2. Tupakeittiö, jossa sohvasta saadaan lisävuode. 2 makuuhuonetta, toisessa kaksi erillistä vuodetta, toisessa parivuode. Pesuhuone, puku-/kodinhoitohuone, sauna(sähkökiuas), avokuisti.
Erillinen rantasauna (puukiuas). Sähkövalo, -liesi, -lämmitys, -jk/pakastin, varaava takka, täydellinen astiasto, suihku, WC.
Mikro, radionauhuri, kodinkoneita: (leivänpaahdin, kahvinkeitin ym.), TV. Internet, DVD, ilmastointi ym.
Varaa Illanvirkku täältä: VARAA!
Voit myös varata Illanvirkun suoraan omistajalta: jukka.heikkonen@lomaniemi.fi tai 0407326138
Alla kuvia mökistä:<Käy tykkäämässä Facebookissa
SEURAAVA MÖKKI ->
KATSELE MUITA MÖKKEJÄ
ETUSIVULLE

Contacts:
Tynkkylän Lomaniemi
Owner: Jukka Heikkonen
Lomaniementie 66
58580 Vuoriniemi
(+358) 40 7326138
jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

© jukka.heikkonen(at)lomaniemi.fi ...... puh: 040-7326138